party:)

Blir party i kväll med bästbruden!:) sen i morgon är det ju också valborg vad ska alla göra? själv så vet jag inte riktigt vars man ska fara och vara :P Tillbaka till början jag hoppas kvällen blir grym! vi hörs Pöss!



Gullefjun

Har varit med gullefjun idag (Elin) mycket trevligt. Vi har inte gjort så mycket men vi har pratat och ätit mjukglass mums:) Sen kommer pojken nån gång i kväll/natt

Tänkte bara säga att rabbi<3gullefjun:)

Och att jag älskar min pojkvän också han får väll vara med på ett litet hörn då också:P









Tänkte jag bjuder på några få bilder;)

HEJ ALLA :D

Kom nyss hem från Jenny har sovit där i natt:) Vi for och solade i går grymt skönt sen for vi på ica och köpte glass till våran fruktsallad som vi skulle göra:) Säger det GOTT var det! Vi såg en film också kommer inte ihåg vad den heter men den var jävligt konstig och hemsk. Jenny fattade inget men hon sov ju då man började fatta filmen. Men det är ju inte så konstigt det är ju jenny vi snackar om;)

På tal om annat i dag kommer Gullefjun heeeem från boden äntligen säger jag! så blir att träffa henne kring 2 då hon kommer och kanske jossan:) Och jag ska fara och se på en cykel med pappa idag.

Kul med sooooooool ute! man är jävlans mycket gladare och piggare!:D:D tummen upp för det. Nu väntar man bara på sommarvärmen ska komma så man kan börja sola och bada i det blå. 

ska gå och duscha nu men ha det bra alla!:)



Små grisarna små grisarna är lustiga att se små grisarna små grisarna är lustiga att se!


Nu är det påsklov:)

Grymt skönt med looooooooooooooooooov äntligen!!! har varit så grymt less på skolan så jag vet inte vad.
men i alla fall i helgen drar jag till luleå till pojkvännen. Kände att det var min tur att fara till han haha man måst väll fara till den roliga staden nån gång. Vi har fuderat på att fara på bio men vet inte vilken vi ska se. Sen har jag tvinga med han på stan så det blir prima!:)

På tal om annat for och sprang med syster i jag 40min typ men vart verkligen död efteråt tror aldrig man kan ha så dåligt kondis som jag ojojo måstes verkligen bättras på! Annars har jag inte gjort så mkt. Gick och la mig direkt efter skolan då jag kom hem så pigg var jag.

Sen är det ju valborg nästa vecka också vad ska alla göra? jag vet verkligen inte var jag ska göra. Vill göra något kul. inga som har förslag?  blir säkert fest men vars ska man vara?

Det var en kyckling som hette gullefjun som skulle gå på promenad! nemen GLAD PÅSK ALLA HA EN BRA HELG!:)



BB

Skellefteå losade dom gjorde verkligen ingen bra final! färjestad var värd vinsten.  men på tal om annat nu väntar jag på bigbrother!:)

staaan idag :)

Har varit på stan idag med mamma  vi handlade och handlade och handlade kändes det som. Endå var vi bara på 5 affärer. vi kom säkert hem med 7 kassar haha. Fick i alla fall med mig hem 2st skorpar,T-shirt, tunika,leggings,gardiner, och en tröja:) ne är hel nöjd med dagen kan jag säga!:) sen efter vart jag så slut så jag har sovit i 2 timmar:P det var min dag tack och hej levepastej


men vo säg kräftan?

Idag efter skolan for jag och solade. Gjorde det misstaget att sola för länge så nu är man då jävlat röd i fejjan!:P
väntar i alla fall på att systeryster ska komma för ska nämligen sova hos henne i natt:)

sol i sinne brun inne, rudolf


när livet sviker

När livet sviken med sofijha är fortfarande en låt jag lyssnar på. började nog lyssna på den då jag var 14-15 år men vissa låtar måste man ju få ha kvar som man lyssnade på förr;) e typist tjejig depp låt men jag gillar den än:P alla kommer till det deppiga stadiet haha.

http://www.youtube.com/watch?v=uYSKvU7jkFo

Nemen!!!:)

Jaha det var tisdag idag och vad ska man göra en tisdag? Men det har jag tänkt berätta för er som läser min blogg. Jag ska då gå upp för min trappa ta första vänster lägga mig i sängen stäcka armen för att nå tv dosan sen så tar jag tv dosan och slår på tv och ser massa tv program. Senare väntar jag på ett samtal från en viss person josefine buska som sa att hon skulle ringa mig för hon är tydligen i sjulnäs!
och tillbaka till sängen sen efter jag har sett några fina program på tv så ska jag ligga och fundera på en smarrig kladdkaka! och sen så är det faktist bigbrother idag som alla andra dagar. och då efter det programet så ska jag lägga mig och sova mycket intressant dag anna har. Anna tycker att hon är ganska så rolig nu. och nu vill Anna bara säga ha en bra tisdag alla hejdå!:P




skola....

har en lektion kvar! vi sluta vill hem så jag vidare kan ta mig till jenny. men först så har jag ett möte så slipper inte skolan förens efter 5 kul liv. Ialla fall jenny och henns mamma har köpt en hundvalp! som jag ska få komma och se idag hoppas jag. Är en storpudel mer om det vet jag inte. Men den kommer säkert att vara otroligt söt så funderar på att ta med mig den hem sen :) Tänkte på peka att det är jävligt fint väder i dag. herrrrå 


Hur ska jag klippa mig?:O

Lyssnar på massa låtar man lyssnade på förr i tiden. Ganska roligt faktist illa fall en del. Men måste säga att det mesta var deppiga rapplåtar men ändå:P  sen så funderar jag på hur jag ska klippa mig och färga mitt hår? Är lite sugen på att snagga på sidan;) sen så vill jag bli ljusare också. vill göra något lite kaxigare haha typist mig. men känner mig för en stor förändring. Sen vill jag gör hål i läppen med. mycket jag vill göra just nu.



Så här ser min hår fär ut nu fast har bolt i luggen nu också men tänkte om det var nån som hade nån ide på hur jag ska färga mitt hår och klippa det? så får ni gärna komentera!:) p.s bilden kan jag bjuda på också;)

heeej:)

Kom nyss hem från luleå:) har varit hos pojkvännen hela helgen. har varit grymt mysigt och skönt att komma bort från piteå lite:) nemen helgen har varit toppen!  vad jag ska göra nu vettefan säkert se nån film:)  det vart kortfattat om helgen men orkar inte skriva så mkt herrå:)

i want you to understand me

Allt handlar inte om att det är ditt fel alla har sina brister till och med jag. vår vänskap har glidit i sär helt i sär. och det värsta är att vi slutade umgås och prata. Det känns som att jag alltid ska behöva komma fram till dig om något är fel. och att man ska behöva ta allt via sms, hade varit så himla skönt om du någon gång hade kunnat komma fram till mig och prata med mig och prata ut om hur du känner,tänker och tycker. Jag vill kunna prata med dig men hade vela se att du kan det med mig också. Denna gång väntar jag på dig. vihar så otroligt många minnen som vi har gjort speciellt sommaren 2009 och jag saknar dig det gör jag speciellt det galna vi hade:)<33


helllow

Igår var jag med Elin fucking Hendriksson hon följde mig hem till sjulnäs. var mycket trevligt kan jag säga!:)
och i helgen blir jag bjuden på bio och middag av min gulliga pojkvän:) blir att vara hos han hela helgen. får se om jag orkar skriva något i helgen:) nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Lyssnar på en låt som jag fick av en vän för länge sen men låten är grymt skön och har en fin text:) väcker upp en massa minnen iallafall:)<3

http://www.youtube.com/watch?v=aAWUrqI0dBk

Ont i fötterna?

Har varit och gått på promenad med hunden (gizmo) han är helt jävla död:O haha. Gjorde visst slut på han gick drygt 8 kilometer. Kan säga att jag har jävligt ont i mina fötter. Mina joggingskor var hos pappa så jag fick ta mina gammla innomhus skor. INGEN hitt kan jag säga!:P nu blir det hockey sen ett bad för min del!:)

SOOOL I SINNNNNNE BRUUUUUN INNNNE!:)

ÅÅÅÅÅÅH VAD GLAD JAG ÄR IDAG!:)  TROR VÄDRET GER GODE MYCKET GLÄDJE IDAG.  SKA I ALLA FALL UT MED HUNDARNA PÅ PROMENAD SNART HADE JAG TÄNKT!  SEN BLIR DET ATT BADA OCH TA DET LUNGT:) I MORGON KOMMER MITT HELGON ELIN HENDRIKSSON PÅ BESÖK I LILLA SJULNÄS JOSSAN KANSKE OCKSÅ FÖLJER!:) KOMMER BLI GRYMT. OCH MITT NAMN ÄR ANNA HEJ!

Hej

Var grymt länge sen jag bloggade sist. Tänkte att jag skulle börja blogga lite smått dådå och se hur det går:)
har hänt grymt mycket på senaste mest jobbiga saker. Men allt kan ju inte vara på topp i bland kommer det ju perioder då det är som mest jobbigt.

Men på tal om annat helgen har varit grymt bra! i fredags så var jag, Peter, Elin och p-a och bowlade var grymt trevlig så det måstes göra om.
Sen lördagen var jag med jenny man blev bjuden på middag av henne gott vare. Sen så färgade vi håret på varandra. Färgade hennes hår svart sen så fick jag en knasig ide' så färgade min lugg blont men blev ju inte riktigt blont men det räknade jag inte heller med så nu är jag gul orange men det ska bli bätte sen :)
idag har jag varit med elin och jossan vi satt på bigboy och snackade sen så for jag och elin till henne och såg bigbrother sjuk att man kan fastna för sånna pogram haha. Sen så fick jag veta att jossans pappa har flyttat till sjulnäs så då kommer vi typ bli granna eller vi kommer bo nära varandra inte dåligt!:D
min Äskling har också varit hos mig i helgen kändes skönt att han kunde komma till mig :)

Nu har jag tänkt lyssna på musik och sen sova godnatt!:)<3

RSS 2.0